Gevulde kastanjechampignon op italiaanse wijze

Ingredienten

(8pers)

  • 16 Kastanjechampignons

  • 150 gram Mascarpone

  • 50 gram Italiaans gedroogde ham

  • 15 gram pijnboompitten

  • 6 koffielepels groene pesto

  • 40 gram  Parmezaanse kaasschilfers

  • Gedroogde basilicum

  • Zwarte peper

Bereidingswijze

  • rooster de pijnboompitten in een koekenpan en hou een klein deeltje opzij als garnituur.

  • Hou een deel van de Parmezaanse kaas ook opzij als garnituur

  • versnij de Italiaanse ham in grove stukken

  • doe de ham, pijnboompitten, groene pesto, parmezaanse kaas samen in de blender

  • voeg een snuifje gedroogde basilicum en een snuifje zwarte peper toe

  • mix tot een homogene massa

  • voeg de mascarpone toe en meng alles samen

  • hol de kastanjechampignons uit met een pommesparissienelepeltje

  • verdeel alle vulling over de 16 champignons

  • werk af met geroosterde pijnboompitten,parmezaanse kaasschilfers en een klein snuifje gedroogde basilicum

  • verwarm de oven 15 min voor op 200 graden celcius

  • bak de champignons 12 a 15 min op 180 graden celcius

  • Instagram Social Icon
  • Facebook Clean Grey