Toast met shiitake,oesterzwammen en reblochon kaas

Ingredienten

(4pers)

  • 8 sneden toastbrood

  • 150 gram oesterzwammen

  • 100 gram shitake

  • Zwarte peper

  • Grof zeezout

  • Olijfolie

  • Fijngesneden peterselie

  • Fijngesneden sjalot

  • Provencaalse kruiden

  • 16 dunne schellen reblochon kaas

Bereidingswijze

  • snij de toast in 2 en rooster het brood in de oven of broodrooster

  • Snij de champignons in reepjes

  • Bak ze kort aan in olijfolie met zwarte peper en zeezout

  • Voeg de sjalot toe

  • Werk af met fijngesneden peterselie

  • Verdeel de champignons over de toast

  • Werk af met een sneetje reblochonkaas en provençaalse kruiden

  • Leg ze kort onder de grill van de oven tot de kaas gesmolten is

  • Instagram Social Icon
  • Facebook Clean Grey