Gebakken eryngii met cobourg ham

Ingredienten

  • 400 gram eryngii

  • 80 gram cobourg ham

  • ½ teentje knoflook

  • ½ bosje platte peterselie

  • Grof zeezout

  • Zwarte peper

  • 1 Sjalot

Bereidingswijze

  • Snij de eryngii in fijne plakjes

  • Snij de cobourgham in fijne reepjes

  • Snij de bladpeterselie fijn in reepjes

  • Versnipper de sjalot fijn

  • Verwarm de pan voor tot hij gloeiend heet is met een heel klein scheutje olijfolie

  • Voeg de eryngii toe en laat ze 1 min bakken zonder te roeren

  • Plet de look met een lookperser uit boven de pan

  • Voeg de cobourgham en de sjalot toe en roer met een spatel om

  • Afkruiden met zwarte peper, en nog een tweetal minutjes verder bakken.

  • Haal de pan van het vuur en voeg de bladpeterselie

  • Verdeel alles in aperitiefkommetjes en werk af met een blaadje bladpeterselie

  • Instagram Social Icon
  • Facebook Clean Grey